Dette er sponsoreret indhold 

Hvis du går og mangler penge til udbetaling til lejligheden, eller du mangler penge i slutningen af hver måned, kan der være flere muligheder til, hvordan du kan låne disse penge. Her får du et overblik over, hvilke ting du skal være klar over, når du gerne vil tage et SMS lån. 

Lån trods nye ændringer

SMS lån har fandtes i mange år, men det forventes i 2019, at der kommer nye regler for, hvordan man kan tage et SMS lån. Blandt andet vil det blive sværere at få lov at lave et SMS lån, men det vil altså stadig kunne lade sig gøre. De nye ændringer betyder blandt andet, at hastigheden på SMS lån vil falde drastisk, og derudover vil der være meget færre virksomheder, der kan tilbyde disse SMS lån. Det skyldes, at der vil være mange flere krav til virksomhederne, som udbyder disse lån. Se sms lån her og bliv klogere på, om du kan foretage et SMS lån. 

Lån trods RKI 

De fleste mennesker tror at de ikke kan få lov at låne penge, hvis de er indskrevet i RKI. Men dette er en sandhed med modifikationer. Det er nemlig sådan, at processen er en anden og mere bøvlet, hvis du er indskrevet i RKI, men det kan altså lade sig gøre. Hvis du er i RKI, og gerne stadig vil låne, er det første du skal gøre at finde en kautionist, som gerne vil stille sig i pant for dit lån. Det vil sige, at låne udbyderen har en sikkerhed i kautionisten om, at disse penge bliver betalt tilbage. Når du har fundet en kautionist, skal du derefter finde en låneudbyder, som gerne vil låne dig penge trods RKI. Når du har fundet det, kan du få lov at låne ligesom alle andre. 

Krav til SMS lån 

Der er nogle krav, man skal opfylde, når man gerne vil låne penge gennem SMS lån. Det første krav, der skal opfyldes, er at du er over 18 år gammel, og nogle låneudbydere kræver, at du er over 21. Et andet krav, som skal opfyldes, er at du skal have en fast indkomst for at få lov at tage et SMS lån. Dette skal du kunne bevise under låneprocessen. Du skal også kunne bevise, at du ikke har gæld til det offentlige. Dette gør du ved at have dine skattepapirer klar til låneprocessen. Det sidste krav er et personligt krav, der handler om at du skal have villighed til at betale lånet tilbage, og du skal også være i stand til at gøre det økonomisk.