Hvis du drømmer om en smuk og frodig have, behøver den drøm ikke at være langt væk. Selvom du måske ikke lige har pengene nu og her til de investeringer, der kræves, behøver det ikke at bremse dig i dit haveprojekt. Du kan tage et hurtigt lån, så du kan komme i gang og få den have, du drømmer om.

Du kan hurtigt få en stor effekt i haven ved at plante blomster i plantekasser. Frugttræer i haven tilføjer også haven en stor værdi. Kirsebærtræer er blandt de meget populære frugttræer i danske haver.

Få en stor effekt med blomster i plantekasser

Det er utroligt smukt og effektfuldt med blomster i plantekasser. Det er samtidig også meget praktisk. Hvis du bruger kapilærkasser, behøver du ikke bekymre dig om vandingen. En kapilærkasse kan indeholde 40 liter vand, så en enkelt opfyldning holder længe.

Du kan få skjulere til kapilærkasser i forskellige designs både i træ eller metal. De fås også med hjul, så du nemt kan flytte rundt på dem efter behov. Find skjuler til kapilærkasser her, så du kan få en hurtig og effektfuld virkning i din have. Med plantekasserne kan du på ingen tid lave en fleksibel indretning af haven. Hvis du skal låne pengene til det, vil lånebeløbet være begrænset.

Plant frugttræer i haven

Med frugttræer får du glæde af de mange kvaliteter, træer tilføjer til haven. Træerne giver skygge, læ og rumlige virkninger i haven. Samtidig får du lækre frugter lige til at plukke.

Kirsebærtræer er blandt de meget populære frugttræer i de danske haver. Det er ikke uden grund, da det er smukke træer med lækre og velsmagende kirsebær. Hvornår planter man kirsebærtræer? Som andre træer kan kirsebærtræer plantes både om foråret og om efteråret. Det bedste tidspunkt er om efteråret, i september – oktober.

Mange foretrækker at købe træerne i en vis størrelse, så det ser ud af noget med det samme. Jo større frugttræerne er, når du køber dem, jo mere koster de. Men hvis du tager et lån, behøver det ikke at være en begrænsning. Du kan hurtigt få penge til at købe både frugttræer, plantekasser og hvad du ellers behøver, for at få den have, du ønsker dig.