Det er vel ikke nogen hemmelighed, at de fleste af os ønsker lidt flere penge, så vi kan bruge dem på noget, vi har lyst til. Når alt kommer til alt, så har vi jo ikke lyst til at bruge dem på husleje og de andre kedelige ting. I tider som denne, hvor elregningen er kæmpe stor, så kan det være svært for mange at få økonomien til at hænge sammen. Vi kommer ind på, hvordan du kan ændre på få af dine vaner for at blive i stand til at spare penge op.

Nu kender vi ikke dine vaner, men rigtig mange mennesker ryger. Ryger du, så bør du stoppe med det. Ikke kun på grund af helbredet, men også fordi det er ekstremt dyrt. Nogle ryger en pakke om dagen, og det er hurtigt et par tusind kroner om måneden – bare på rygning! Det er alt for meget. Valgte du at stoppe med at ryge, så kunne du spare 1000 kroner op, og så kunne du smide det resterende beløb i en investering. Du kunne eksempelvis købe Ether på sider som denne https://buyeth.dk/

En anden vigtig ting er selvfølgelig det at lave mad. Mange ønsker ikke besværet med at lave mad. Men hvis man alligevel ligger på sofaen, efter man har lavet mad, så holder argumentet om at opvask er irriterende ikke. Det koster hurtigt over 50 kroner per person at spise takeaway, og det er meget dyrt. Du kan sagtens spise aftensmad for under halvdelen og være lige så mæt. Prøv at forestille dig, hvor mange penge du kan spare ved at gøre dette.

Drikker du meget kaffe, så bør du købe en termokande og have kaffe i den. Du sparer hurtigt 20-30 eller 50-60 kroner om dagen ved at gøre dette, hvis du er afhængig af kaffe (som de fleste).