Dette indhold er sponsoreret.
Et SMS-lån er kort fortalt en lidt ældre måde at låne penge på. Det kom frem med mobiltelefonen og fungerede sådan, at du sendte en SMS til et bestemt nummer, og kort tid efter fik du en besked om, om du kunne låne penge. Pengene fik du også ind på din konto efter kort tid. Det gjorde det at låne penge ultra fleksibelt, nemt og helt enkelt, fordi du kunne ansøge hvor som helst og når som helst. Du gik hele tiden med pengene i lommen.

Sådan er det endnu, men SMS-lån i sig selv er et udfaset produkt. Nu er det ét af mange navne for forbrugslån. For et forbrugslån kan du også møde som et såkaldt mikrolån, minilån, kviklån, online lån – alt sammen sider af samme sag.

Og præcis som med SMS-lånet har du stadigvæk pengene i lommen og lige ved hånden, men nu foregår det online på din smartphone. Præcis om på en computerskærm.

SMS-lånet som produkt er også udfaset, for det var ofte faste og meget korte løbetider med høje renter, og derfor havde mange låntagere svært ved at leve op til låneaftalen. De tog derfor ét til lån for at dække omkostningerne og havnede på den måde i en gældsspiral. Ofte til stor gene for både dem selv og deres nærmeste.

SMS-lån hos KreditNU

Hos KreditNU kan du også låne penge med mobilen, men det er som sagt et forbrugslån, du skal søge online. Det er derfor ikke et SMS-lån, som du kendte det, men du får mange af de samme fordele som for eksempel fleksibilitet og tilgængelighed og undgår de korte løbetider og høje rentetilskrivninger.

Med et lån hos KreditNU får du en fast løbetid på 12 måneder, så du ikke skal betale for meget af hver måned. Der er omkostninger forbundet med etableringen af lånet, men ikke nogen månedlige rentetilskrivninger. Og så kan du med fordel betale lånet af på kortere tid – helt uden ekstra omkostninger.

Lånet kan dække alt fra fornøjelser til en IPhone eller tablet. Det giver dig kort sagt mulighed for at få en mere fleksibel økonomi. Det kan du alt sammen læse mere om i artiklen i Jyllands-Posten, Afbetaling eller kviklån – Kan det betale sig?  

Krav til at låne

For at sikre, at der kun bliver lånt penge ud, som låntager kan betale tilbage, har KreditNU en ansvarlig lånepolitik. Med den menes, at der kun bliver tilbudt et lån, hvis du er over 23 år, du må ikke stå i RKI, og hver enkelt ansøgning bliver gennemgået nøje for at sikre, at dit rådighedsbeløb er højt nok til, at du kan betale pengene tilbage. Find KreditNU og læs mere om, hvad er lån vil koste dig.