Ønsker du et hurtigt og ubesværet lån, kan du overveje et lån via mobilen. Sms lån er en fleksibel løsning, hvor du ikke er bundet af lokation. Lånet kræver ikke et fysisk møde med banken, men kan optages på farten.

I dag behøver et sms lån ikke nødvendigvis at blive optaget via mobilen. Du kan også vælge at ansøge ved brug af dit NemID på andre enheder som din computer eller tablet.

Sms lån af mindre pengebeløb

Sms lån er som regel tiltænkt mindre pengebeløb, ofte fra 500 til 5000 kroner. Mange vælger at låne 1000 kroner som et supplement i hverdagen, så der også er mad på bordet i månedens sidste uge. Du kan også ansøge om et mobillån, hvis en af dine enheder er gået i stykker og skal repareres.

Typisk vil du skulle betale pengene tilbage inden for en periode på 30 dage. For mange er det muligt takket være lånets relativt beskedne størrelse. Det er en god idé at bruge god tid på at overveje, hvilket beløb der vil være realistisk for dig at tilbagebetale inden for en måned.

Ved de rette forudsætninger er det i nogle tilfælde muligt at låne et højere beløb. Det vurderer din låneudbyder med afsæt i relevante oplysninger.

Hurtig låneløsning

En af fordelene ved et sms lån er, at det normalt kan optages på meget kort tid. I mange tilfælde bliver det godkendt af din låneudbyder allerede dagen efter din ansøgning.

Forklaringen på den hurtige proces fra ansøgning til udbetaling er, at låneudbyderen straks får adgang til oplysninger af relevans for sagen. Hos de fleste udbydere sker udbetalinger kun på hverdage, så ansøger du en weekend, kan du her forvente at få udbetalingen den følgende mandag. Har du spørgsmål til ansøgning, lånebeløb og låneperiode, kan du kontakte din udsete låneudbyder.