Julen er en måned hvor de fleste nok købe langt mere end de burde!

Når det kommer til julen så er der mange der nok strækker kontoen mere end de burde. Det betyder så også at det kan være svært at få råd til det hele. Hvilket så betyder mange tage kviklån eller må i banken og lave et forbrugslån. Det er straks lidt mere kompliceret eller sørger for utrolig høje omkostninger. 

Der findes dog en smart måde hvorpå man kan få lidt ekstra luft i økonomien, uden at man skal til at optage lån. Der findes nemlig afbetalings systemer, der stort set virker som et ekstra kredit kort. Det er dertil også nemt at oprette sig, hvis blot du ikke står i RKI og har et kredit kort. 

For at få en sådan konto hos f.eks. Viabill, skal du blot tilmelde dig med nem id. Du bliver stort set godkendt omgående og kan så gå i gang med at købe ind via deres system. Et system der understøttes i tusindvis af shops på nettet. Her kan du så købe tasker, sko, tøj, frækt undertøj, værktøj, hvidevarer, vinterdæk, fjernsyn, telefoner ja endda sexlegetøj

Hvordan virker det så ?

Lad os sige du køber ind i 7 butikker og har købt for en 400 dkk i hver. Så har du nu på din afbetalingskonto et beløb der hedder 2800 dkk. Dette beløb kan du nu dele op i små rater, så du slipper for at alle pengene trækkes fra din konto omgående. Lad os sige 10 rater, hvilket så betyder at du skal betale 280 dkk om måneden. Det sørger for at give dig luft i de måneder hvor der er ekstra meget der skal købes. Det kan specielt være en fordel til jul, det kan også være en fordel på andre tidspunkter. Det gode er at du ikke drukner i renter eller tilmeldingsgebyrer og lånegebyrer.