Led efter Polo Shirts på shoppen  

Hos BalderClothes har vi et kæmpe sortiment af herretøj, som ingår af alt fra Polo Shirts, T-shirts, og Turtlenecks. Vi fokuserer på kvaliteten, hvorfor BalderClothes’s varer alle er dansk fremstillet. Hvorfor er vi herved nemmere kan sikrer kvaliteten af vores polo shirts, så vi er sikker på at du modtager det bedste produkt.  

Hvis du skal vælge hvad for nogle polo shirts, som er netop ens smag, så kan du hurtigt se hele vores udvalg gennem billeder, som gør det nemt for en at vælge.  

Vi har turtlenecks i alle størrelser og savner du en størrelse, skal man bare kontakte os og så finder vi det til en.  

Herretøj er en kæmpe del af hverdagen og derfor er det vigtigt at du kan anvende de farver, som man gerne vil have. De fleste vil bare have ens herretøj i basic farver, så man snildt kan bruge de tøjdele med hinanden uden at det fremstår underligt ud.  

 

Vi har giga knowhow med herretøj og har herved en stærk viden om hvad, der er fedt og inde i tiden. Her ser vi som altid en enorm forespørgsel på T-shirts, Turtlenecks og Polo Shirts, derfor bræger BalderClothes varer af herretøj præg af dette og herved ser du at det er her BalderClothes sortiment er størst. Turtlenecks er en perfekt løsning til dig, der ønsker en behagelig påklædning, mens man er på arbejde og ønsker at fremstå professionel. Det er igennem tiden blevet mere anstændigt at anvende sig af turtlenecks i arbejdsmiljøet. Der er det samtidig en smart mulighed i vintermånederne, hvor der er koldere end resten af tiden.  

Alle herretøjs garderober indeholder normalt af t-shirts, da det er det nødvendige inden for herretøj og det mest brugte. T-shirts er det klassiske valg i sommer ferien, hvor der er for varmt at have en stor bluse eller pullover på. Vores T-shirts er med crew neck, v-neck og basic tee udskæring, så BalderClothes har helt sikkert noget, som er i din stil.  

BalderClothes har ligeledes et enormt kollekntion af Polo Shirts, hvor vi har kæmpe udvalg af farver, så man kan anvende de farvekombinationer, som du ønsker. Polo Shirts er det klogeste valg, da de kan anvendes i de fleste typer af sociale events, da polo shirts er den smarteste sammensætning af professionel og afslappet påklædning. Derfor kan du snildt køre til samtale i banken og fortsat begå sig som en ambitiøs person uden at man skal være ukomfortabel i en skjorte eller andet. Polo Shirts kan bruges i hjemmet og er samtidig fede at have på og føler ej man er lukket til. Vores herretøj ligger til grund i, at man ønsker at være afslappet og ønsker at se godt ud. Derfor er vores herretøj noget af det stærkeste man kan finde på markedet i komfort.  

Vores turtlenecks er altid produceret i bomuld, hvorfor du vil opleve behagelig stof på din krop, når du for første gang hopper i polo shirts fra os. Har du et specielt ønske fra BalderClothes om turtlenecks så tag fat i os og så får vi kreeret det præcis efter dit ønske. BalderClothes, ens fortrukne marked at handle turtlenecks!