NORTAGG ER DIN GROSSIST TØJ! 

NORTAGG er professionelle inden for B2B grossist og har gennem lang tid handlet telefon tilbehør engros. Vi har gigantiske mængder produkter på vores webshop, som er klar til at blive leveret hos din virksomhed. Mangler jeres virksomhed SmartGlass så er du kommet til det rette sted. Vi har et stort udvalg som tilbydes til den bedste pris på markedet.  

Indenfor  telefon tilbehør engros har NORTAGG en del gode tilbud til vores kunder. Det kan være at I måske står og har brug for den mest optimale skærmbeskyttelse for jeres arbejdere, så deres telefoner operer optimalt og de er i stand til at betjene jeres købere optimalt. Som forhandler af engros elektronik har vi mange muligheder for at fikse jeres problemer. Vi har blandt andet Danmarks bedste skærmbeskyttelse. Her kan vi tilbyde vores SmartGlass som kan sikre en god beskyttelse af din iPhones. Vores SmartGlass er seriøst stabilt på baggrund af vores design. I stedet for det tradionelle skrøbelige glas som findes som mange telefon tilbehør engros, har vi hos NORTAGG designet vores SmartGlass med en kombination af plastik og stærk glas, som leverer os et godt produkt.  

Mangler du sportstøj ?   

Hos NORTAGG har vi et gigantisk udvalg af verdens bedste tøj, hvor I kan finde en del fantastisk tilbud. Mangler dit firma tøj til dine ansatte? NORTAGG har altid fantastiske poloer af høj kvalitet, og vi tilbyder B2B grossist, så du kan bestille de korrekte til din organisation. Vores kæmpe udvalg strækker sig over mange forskellige udgaver, og NORTAGG kan dermed tilbyde et væld af produkter. Vi er ofte parat til at efterkomme dine krav og distribuere den rigtige kvantitet. Eksempelvis har NORTAGG et enormt sortiment af sportswear af høj kvalitet som vil passe optimalt til din hjemmeside. Vores sortiment vil også behjælpe for din virksomhed i den kommende periode nu hvor varmen kommer tilbage til Danmark og flere mennesker skal ud og løbe igen. Som et eksempel vil vores T-shirts være optimal til hiking. Som engros tøj har vi altid et fuldt lager og gode tilbud klar til vores besøgende, og vi tilbyder hurtig levering. Kendetegnet ved NORTAGG er vores høje kvalitet. Hos NORTAGG leverer kun med tøj i den bedste kvalitet, og I vil derfor udelukkende være sikker på at modtage gode produkter. Som B2B grossist er vi altid interesseret i vores brugers respons, og vi lægger en stor indsats i vores kundeservice. Kunder er dermed ofte velkomne til at vende tilbage med en tilbagemeldning efter du har givet vores produkter et skud, så vi har en chance for at forbedre vores kvalitet samt kundeoplevelse yderligere.