Ravjagt er populært i 2021

Ravjagt er blevet meget populært her i 2021 men det er ikke ravjægere som vi tidligere så som gik på strandende efter en hård storm for at samle rav op. I dag er der kommet i tusindevis af nye ravjægere som er udstyret med det nyeste indenfor ravlygter og det foregår om natten når der er mørkt.

De fleste vil have ekstra motion

Det er utroligt vigtigt at man ikke blot lader stå til, når man begynder at blive ældre. Efterhånden som man bliver ældre, så har kroppen det med at stå mere og mere af. Det er ikke kun vores kondition som har det med at blive værre. Det er såmænd det hele der begynder at halte lidt.

Men så sort er det nu heller ikke. Nok begynder kroppen så langsomt at blive slidt ned, efterhånden som vi bliver ældre. Men vi kan stadig gøre rigtig meget for at sænke hastigheden af denne proces og holde os i form.

Motion er skam ikke kun noget som sker nede i et motionscenter. Det er også noget vi kan få i det daglige ved simpelthen at bevæge os noget mere. Ravjagt er noget der virkeligt sætter forbrændingen op da sandet på strandene giver en pæn modstand og der bliver hurtigt forbrændt nogle kalorier.

At tage på ravjagt er en glimrende måde at holde sig i form på, fordi man får gået en masse og af og til bøjet sig ned for at grave ravet frem. Derudover skal man holde fokus og man træner dermed hjernen til at koncentrere sig om arbejdet. Det er en anden måde at holde sig i gang på – hjernen skal med.

Strandene fyldes når badegæsterne tager hjem

Der er mange måder at rejse på, og mens nogle tager på ferie for at nyde ren afslapning ved at ligge ved poolen hele dagen, foretrækker andre at bruge de fleste af deres vågne timer på at søge efter sjældne fund, og noget, som mange elsker at søge efter, er det forstenede harpiks, som er bedre kendt under navnet rav.

Men hvem siger, at man ikke både kan slappe en masse af på ferien, men også bruge flere timer på at være mere aktiv på at søge efter de sjove fund? Hvis du bruger dagtimerne på at slappe af ved stranden, har du stadig masser af timer til at lede efter rav efter mørkets frembrud!