Har du optaget lån hos mere end én udbyder, så kan samlelån være en løsning for dig. Det kan være rigtig svært at overskue alle renter og gebyrer ved flere lån, men et samlelån sørger for at samle dine lån hos én udbyder, så du kan få overskuddet tilbage igen. Lendo kan med deres låneberegner hjælpe dig med at finde et tilbud på samlelån, som du kan bruge til noget. Læs videre og bliv klogere på, hvad samlelån kan gøre for dig.  

Det er hårdt at leve for lånte penge. Særligt hvis man har stiftet gæld hos mere end én låneudbyder. Hvis du føler du drukner i regninger og gebyrer hver måned, så kan det være på tide at gøre noget ved det. Et samlelån kan hjælpe dig til at organisere dine lån, så du har en bedre mulighed for at betale af på dem til tiden. Det kan være en stor hjælp for dem, der gerne vil se en ende på deres gæld på længere sigt.  

Lån penge via Lendo 

Lendo er en sammenligningstjeneste, der gør det lettere for dig at overskue, hvilke lånemuligheder der findes på markedet. Ønsker du at samle dine lån, kan du sende en forespørgsel afsted med et samlet overblik over dine lån, og så vil Lendo finde flere tilbud til dig, som du kan vælge imellem. Ved at få flere valgmuligheder ved hånden, kan du se og sammenligne lån og derved finde det, der er bedst for dig.  

Samlelån gælder uanset, om det er billån, huslån, forbrugslån eller et helt fjerde lån. De kan alle samles i en pakke, så det er til at betale tilbage i en samlet pakke. Det giver både overskud på kontoen, men så sandelig også overskud i hverdagen igen, da der pludselig er råd til lidt mere, end der tidligere har været. 

Sammenlign lån med ny låneberegner 

Med Lendos låneberegner har du mulighed for at sammenligne de samlelån, som bliver udbudt via nettet. Der er så mange lån på markedet i dag, at det kan være svært at overskue alle de lånemuligheder. Derfor kan du lave en grundig sammenligning gennem låneberegneren, der viser, hvor meget du skal betale, og hvor lang tid du skal gøre det over.  

Det er vigtigt, du finder et lån, der passer godt til dig og din privatøkonomi. Og du skal helst ikke betale for meget, når du kan finde en lån, der er langt billigere. Lendo vil med deres låneberegner hjælpe dig godt på vej, så du ved, du ikke kan finde en bedre løsning.  

Lån penge med ekstra god samvittighed 

Hvis du allerede har lån penge, så kender du måske godt til fristelsen. Det har nemlig aldrig været lettere at låne penge, end det er i dag. Og derfor er der også mange, der låner ikke bare flere penge, end de har behov for, men de kan faktisk heller ikke betale dem tilbage til tiden. Og det er en rigtig sur situation at stå i.  

Derfor handler det om, at du finder et lån, der giver mening for dig og din familie. Uanset hvilken slags lån det er, skal det være et, der ikke koster jer det hvide ud af øjnene, bare så I kan få det hele til at hænge sammen. Det skal være et, der gør hverdagen lettere, uden at det strammer for meget i hverdagen.  

Et samlelån kan derfor også være til stor hjælp, da det netop giver den luft i hverdagen, som I måske har savnet gennem længere tid. Benyt jer af Lendo, og find det lån, der passer til jer. På den måde kan I give jer de muligheder, I længe har savnet.