Har du brug for penge her og nu, og har du ikke en computer ved hånden, skal du ikke være bekymret. Du kan nemlig nemt ansøge om et quicklån direkte fra din mobil.

Det skal du bruge for at ansøge fra din mobil

Hvis du vil gøre dig håb om at få et lån via din mobil, skal du bruge følgende ting. Du skal først og fremmest have en smartphone med en browser. Tiden for SMS lån er ovre, og du skal nu ansøge fra nettet, som du vil gøre det fra en computer.

Så kommer vi til internetadgang. Du skal have adgang til nettet for at kunne ansøge fra din mobil. Og til sidst skal du have et gyldigt NEMid ved hånden, så du kan underskrive din låneaftale med din låneudbyder. Læs mere på https://quicklån.nu/.

Yderligere krav du skal være opmærksom på

Der er dog som regel også en række andre krav, du skal være opmærksom på, når du gerne vil have et online quicklån.

Du skal nemlig være minimum 18 år gammel. Vær opmærksom på, at du tit skal være mere end det for at kunne få et lån. Men de fleste steder lader dig låne fra 18 års alderen.

Dernæst skal du være dansk statsborger, have en folkeregisteradresse i Danmark – og så må du ikke være registreret i RKI. Det er de primære krav, der tit går igen fra udbyder til udbyder.

Med mobilen kan du også ansøge om quicklån fra udlandet

Det er godt at være klar over, at du ved at have din mobil på dig og dit NEMid med dig også har mulighed for at ansøge om lån, selv når du er i udlandet.

Det er jo ikke til at vide, hvornår det kan blive nødvendigt at tage et lån. Det kan jo lige så godt være, at du får brug for ekstra penge på din konto, når du står på stranden på Mallorca, som når du sidder hjemme i sofaen i Danmark. Der kan tit være brug for ekstra penge.

Læs altid det med småt inden du låner

Det er meget vigtigt at gøre dig opmærksom på, at du altid bør læse alt det, der står med småt, når du klikker dig ind til en låneudbyder for at ansøge om et lån. Det er i det med småt, der står alle betingelserne, som i sidste ende gælder for dit lån.

Har du ikke sat dig ind i de betingelser, der er ved den låneudbyder, du vælger at ansøge hos, kan der komme nogle ubehagelige overraskelser med tiden, som kan ende med at koste dig mange penge. Så læs gerne det hele igennem inden du klikker på knappen for at ansøge.