De fleste har prøvet at ramme bundlinjen på den økonomiske front. Dem som har prøvet det, ved at det ikke er en sjov situation at stå i. Du har måske endda prøvet at banken siger nej til at blive ved med at hjælpe dig. Endvidere har du måske ikke adgang til, flere økonomiske hjælpemidler hos din familie og venner.

Det kan også være du er flov over din økonomiske situation, og derfor ikke beder andre om hjælp.

Har det stået til for længe?

Med at finde hoved og hale i din økonomi? Ofte ender det typisk med at, man fejer økonomidelen væk fra ens eget ansvar og skulder. I disse situationer, er det vigtigt at understrege det er dig, som der er den ansvarlige for dit liv og din økonomi. Selvom du på et tidspunkt bliver presset, hjælper det dig ikke videre at ”feje problemet væk”.

Derimod vil og kan det hjælpe dig ved at handle på det. Du kan f.eks. finde en låneudbyder der vil hjælpe dig med at få styr på din økonomi. Muligvis kan du få lavet et samlelån, som giver dig et godt overblik over din situation og din fremtid. Så er det slut med alle de dumme regninger man ikke kan styre.

Kom i gang!

Jo før du tager hånd om den dårlige økonomi, jo før er du på rette vej igen. Kan du se det er på vej i den forkerte retning, er det allerede her du skal begynde at overveje hvad næste skridt skal være. Hvis din bankrådgiver ikke vil være der for dig, er det muligvis på tide at skifte til en anden bank, så du igen kan finde tilbage til den sunde økonomiske frihed.

Er du blevet ramt af en konkurs fordi du ikke handlede hurtigere

Så kan du måske være heldig at låne penge trods RKI. Nogle låneudbydere tilbyder et rentefrit lån i op til 30 dage, hvor andre hjælper med at gennemgå din økonomi. Det er vigtigt at du anvender den låneudbyder, som du føler dig mest sikker og tryg ved. Lån penge, men vær sikker på at du altid kan betale tilbage!

Vigtig viden

Inden du forsøger at oprette et lån når du er RKI registreret bør du overveje følgende:

  • Hvad skal det nye lån bruges på? Hvis det er for at betale et andet lån ud, er det her nok ikke den rigtige vej at gå. Du vil hurtigt komme ind i en ond cirkel hvor du til sidst ikke har nogle låneudbydere der kan hjælpe dig.
  • Er der for mange ubetalte regninger? Så medbring disse, hvis du skal til møde, med en låneudbyder der vil kigge din sag igennem. Det kan godt være voldsomt at medbringe alle disse regninger, men det kan også hjælpe dig til at få betalt alle regningerne og få oprettet et samlelån på hele din økonomi. Derved har du kun et lån at afdrage på i stedet for flere.
  • Vær ærlig over din situation og økonomi. Du kan få et mere ærligt overblik over situationen.