Jeg vågnede tidligt om morgenen og følte mig spændt. Dagen var endelig kommet, hvor jeg skulle i skole og spille fodbold efter. Jeg sprang ud af sengen og iførte mig hurtigt mine skoleuniform og fodboldstøvler. 

Da jeg ankom til skolen, kunne jeg mærke en særlig energi i luften. Alle eleverne var fyldt med forventning og snakkede begejstret om den kommende fodboldkamp. Selv lærerne var ivrige og opmuntrede os til at gøre vores bedste. 

Dagen begyndte med spændende lektioner og interessante diskussioner i klassen. Jeg kunne næsten ikke vente på, at skoletiden skulle være slut, så jeg kunne komme ud på fodboldbanen. Tanken om at sparke bolden og konkurrere med mine venner fyldte mit sind. 

Endelig ringede klokken til frikvarter. Jeg skyndte mig ud på fodboldbanen sammen med mine klassekammerater. Vi delte os op i hold og begyndte at træne og opvarme. Bolden fløj frem og tilbage, og vi grinede og nød hvert øjeblik. 

Det var en hård og intens kamp, men jeg gav ikke op. Jeg kæmpede for hver boldberøring og forsøgte at score mål. Mine holdkammerater støttede mig og gav mig opmuntrende tilråb. Vi arbejdede sammen som et hold og forsøgte at overvinde modstanderne. 

Men så skete der noget af det mest uheldige. Idet hvor jeg er i virkelig høj fart, får jeg tabt min iPhone på jorden. Det var også virkelig dumt af mig at have den i lommen, men det jeg bare altid vant til, og det her er aldrig sket før. Jeg blev virkelig ked af det. Skærmen var smadret, og der var ikke noget jeg kunne stille op. Næste dag tog jeg ned til fixphone.dk, for at få skærmen skiftet. De var virkelig søde og venlige der. De var også virkelig hurtige. Jeg var så heldig at få min iPhone tilbage samme dag.