Der er ingen, der gider at bøvle med lange telefonsamtaler eller endeløse formularer. Dette er ofte tilfældet, når man står og skal låne penge. I hvert fald hos langt størstedelen låneudbydere. Men så besværligt behøves det slet ikke være. Det er nemlig muligt for dig som låner at få udbetalt dit lån med det samme. Mange mennesker tror også, at det er umuligt at låne penge, hvis man er registreret i RKI. Men der er stadig hjælp at hente.

Læs med nedenfor og bliv guidet til dit næste lån!

Lån pengene med det samme

Der er heller ingen grund til at vente med at modtage de lånte penge. Optag dit lån nu – og få penge nu. Så nemt kan det være. Oftest står man også mangler pengene med det samme til noget specifikt. Derfor kan det være afgørende, om man kan få pengene udbetalt med det samme.

Det er også blevet langt nemmere at ansøge om et lån. I dag foregår hele denne proces online, hvor alt du stort set skal bruge er dit NemID og din computer – eller telefon. Der udbydes hos flere låneudbydere en service, hvor du blot ved at sende en SMS kan blive godkendt til at låne penge. Nemmere bliver det ikke.

Undgå at blive registreret i RKI

Som udgangspunkt er det selvfølgelig vigtigt, at man afbetaler på sine lån, således man undgår misligholdt gæld. På den måde undgår man også at blive registreret i RKI, som kan være svært at komme ud af igen. Derfor er det enormt vigtigt, at man forsøger at holde sig ude. Ellers kan det have store konsekvenser for ens fremtidige lånemuligheder – både i banken, men også hos andre låneudbydere.

Det er naturligvis heller aldrig godt at blive stemplet som en ’dårlig betaler’. Den titel ønsker ingen at have på sig. Det er selvfølgelig også enormt vigtigt, at man har styr på sin økonomi, før man går ud og låner penge. Ellers kan det hurtigt gå galt.

Hjælp til dig, der allerede står i RKI

Men af forskellige årsager kan man være havnet i RKI. Det kan være vidt forskelligt, hvad der har ført til registreringen. Det kan være, du tidligere har haft problemer med at tilbagebetale din gæld. Men det er jo fortid. Mange mennesker bøvler med at låne penge senere i livet, på grund af noget de gjorde, da de var unge. Heldigvis findes der dog den dag i dag nogle udbydere, som er villige til at låne dig penge på nogle specielle vilkår. Så du kan altså godt finde låneudbydere trods RKI.

Denne type af låneudbydere tager også ofte højde for, hvad årsagen til registreringen i RKI skyldtes. Det er ikke særligt nemt, men dog muligt, at komme ud af RKI igen. Hvis man kommer ud af dette, så er det igen langt nemmere at låne penge på hel normal vis. Men hvis du stadig ikke har styr på din økonomi, bør du heller ikke optage flere lån.