Det kan være svært at være studerende, og så samtidig have råd til f.eks. at holde en god havefest, hvor man kan slippe tøjlerne lidt. Når man studerer, kan man godt bruge at trække stikket lidt.

Specielt når man har været student i 2020-2021, hvor man har siddet meget foran skærmen og haft begrænset kontakt til ens venner og bekendte.

Lån pengene til havefesten

Man kan låne sig til nogle penge, så man kan holde den gode fest. Man kan også lån penge 22 år gammel, så det behøves ikke kun være noget man kan, når man er voksen.

Når man låner penge f.eks. via sms, kommer pengene hurtigt ind på kontoen, så man faktisk kan holde en ret spontan fest i haven. Det kan man f.eks. gøre, hvis man ikke har pengene her og nu, men man ved, at man indenfor de næste par måneder får pengene hjem i SU.

Hvorfor så vente med festen, når man kan låne pengene og have det sjovt allerede i morgen?

Der findes hurtiglån, som har en meget lav rente eller ingen rente, hvis man har en kort tilbagebetalingsperiode. Vær forsigtig med at vælge lånet uden rente, hvis du ikke ved, om du kan betale tilbage inden for perioden, da renten efterfølgende bliver højere end ved lånet med lav rente.

God mad til havefesten

Når man holder festen, skal der også være noget godt mad, så man ikke vælter om over alkoholindtaget.

De fleste kender efterhånden pulled pork, som mange synes ret godt om. Hvorfor stoppe der, når der findes et alternativ til pulled pork og pulled chicken nemlig pulled beef. Det vil med garanti lægge en god bund i maven, så man holder længere om aftenen.

Pulled beef er nemt at lave, men det kræver en del tålmodighed. Når man har lavet sit pulled beef, kan man f.eks servere en god salat til, eller lave det til en pulled beef burger.

Det er nemt at lave også til mange mennesker. Du kan se nærmere på både Jamie Olivers og Gordon Ramsays opskrifter, for at finde den opskrift, du gerne vil følge.