Mangler du Bluetooth headset? 

Hos os finder du et enormt sortiment af Blackpods, blackpods dk er eksperter inden for Bluetooth høretelefoner, og ved hermed hvad der er essentielt, hvis man skal have nye Bluetooth pods. Noget af det essentielle man bør overveje er brugstiden, altså hvor lang tid du kan lytte til din favoritpodscast eller dit favorit nummer. Er man ude at gå en kort tur og vil lytte til musik på hele tiden er det fedt, at headsettet kan anvendes i samme tid, som man forventer at være ude i skoven for at gå.  

Opladeligt etui 

Mange nyere Apple AirPods er med et etui, som er en lille boks, som en kan putte sit trådløse headset i. Her hjælper etuiet dig med at holde overblik over dine Apple AirPods i og derved garanterer, at du ej taber den ene af dine pods. Etuiene i dag ligeledes anvendes som batteri, så mens du ikke bruger til musik, så oplader de ens Apple AirPods og man vil kunne opleve en forlænget over all høretid, det er hvad vi vil kalde for intelligent. 

Til hverdagsbrug 

Blackpods er en kæmpe del af hverdagen, da du tit bruger disse i sin hverdag. Her tager man Bluetooth høretelefoner frem hvis du skal vente på noget eller sidder i tog trafik. Derfor er det essentielt at du har ladet Bluetooth pods op, så man ej skal se ud i luften og ej kan høre lydbog.  

Er man den friske type? 

Er du i fitnesscenteret og tit oplever at der er en ledning i vejen, som forstyrre dig i for at du kan udføre sin øvelse korrekt, så er Apple AirPods den rigtige løsning til en, da de ej har ledning og herved garanterer dig at der ikke er noget, som irriterer en, så man kan fokusere på det, der er vigtigt.  
Det er ej kun i sportens verden, at Bluetooth headset er uundværlige, da de snildt kan benyttes i hjemmet, når du gør rent fordi man kan bruge ens tid effektivt eller bare få det fedeste ud af en irreterende opgave, som du skal klare derhjemme og som en blot helst vil være fri for.  

Kan bruges ved arbejdet 

Bluetooth pods kan anvendes, når du er på arbejdet og vil fortage opkald, da adskillige Bluetooth headset i dag er med mic, så du slipper for at skulle holde telefonen oppe ved øret. Så kan man nemt bruge begge arme samtidig og kan hurtige håndtere en forespørgseler  

Slip for besvær 

Apple AirPods er ledningsfrie og dermed slipper du det besværlige ledningspinat, som du nemt kan få med høretelefoner, der har ledninger, der nemt kan blive viklet sammen og herved tager en tid at vikle ud for bare at skulle høre til sange. Med Blackpods undgår du hele det besvær, som kan komme ved høretelefoner som er med ledning for eksempel, så kan ledningen i høretelefonerne bides over og dermed gøre dine høretelfoner uanvendelige. Det kan du snildt slippe for med Bluetooth pods 

Hos BlackPods dk finder man sit næste trådløst headset.